Θα ‘ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη

Το βλέπεις στο χαμόγελο των ανθρώπων όταν ανοίγουν το παντζούρι τους το πρωί, το συναντάς στα μικρά λουλούδια που ξεπηδούν από τις τσιμεντένιες χαραμάδες των πεζοδρομίων, το ακούς στο ξέφρενο κελάηδημα των πουλιών, το αφουγκράζεσαι σε έναν απλό περίπατο.

Όταν μπαίνει η Άνοιξη, η ψυχολογία του κόσμου αλλάζει προς το καλύτερο γιατί φέρνει μαζί της την ηλιόλουστη χαρά για τη ζωή και τη φύση.

 Αφορμή για νέο ξεκίνημα στα πάντα

 Η ελπίδα που φέρνει μαζί της η Άνοιξη αποτελεί και την καλύτερη αφορμή για νέο ξεκίνημα στους τομείς που μέχρι τώρα δεν ήσασταν ευχαριστημένοι. Μια σχέση, μια νέα δουλειά, μια αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού… η φύση σε παρακινεί να κανείς restart κι εσύ δεν πρέπει να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

 Εποχή για ορθοπεταλιές

 Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από την Άνοιξη για να ξανατσουλήσουν οι ρόδες του ποδηλάτου σας. Η θερμοκρασία είναι η πιο κατάλληλη για μια τέτοια άσκηση, οι ψιχάλες είναι πια παρελθόν και οι ποδηλατάδα γίνεται αφορμή για εσωτερική αφύπνιση και σωματική άσκηση.

 Χρώμα στη μόδα

 Τα παλτά μπαίνουν στην ντουλάπα, τα πουλόβερ διπλώνονται με τάξη και οι γαλότσες βγαίνουν στη σύνταξη. Ώρα για χρώμα, ώρα για κοντομάνικα, ώρα για γυαλιά ηλίου, ώρα για συνδυασμούς που ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη. Η μόδα της Άνοιξης παίρνει τη σκυτάλη από το μουντό του Χειμώνα και δίνει τη δυνατότητα για στιλιστικούς συνδυασμούς που αντικατοπτρίζουν τη θετική μας διάθεση.

 Σωστή διατροφή και άσκηση

 Πάντα νιώθουμε την Άνοιξη σαν τον προπομπό του Καλοκαιριού, και τότε σχεδόν αυτόματα νιώθουμε την ανάγκη να βελτιώσουμε τη διατροφή μας και να αρχίσουμε σταδιακά την άσκηση. Όχι μόνο για να μπορέσουμε να χάσουμε μερικά κιλά, αλλά για να φέρουμε το σώμα μας στην ίδια χαρούμενη κατάσταση που έχει έρθει και η ψυχή μας. Άλλωστε το είπαμε και παραπάνω… ευκαιρία για νέο ξεκίνημα.