11 (αντικοινωνικές) συνήθειες που κάνεις καθημερινά και πρέπει να σταματήσεις ΤΩΡΑ

Για αρχή σταμάτα να κοιτάς το κινητό σου την ώρα που σου μιλάνε...

 1. Μην υπογράφεις τα email σου με το αρχικό γράμμα του ονόματός σου. Δεν είσαι ο Ζορό ούτε η μόνη με το αυτό το αρχικό!

 2. Μπαίνεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και δεν βγάζεις από την πλάτη σου το σακίδιο σου τη στιγμή που όλοι οι επιβάτες στοιβάζονται σαν σαρδέλες.


 3. Κάνεις tag φίλους σου στις φωτογραφίες του μωρού σου. Απλά όχι.

 4. Μιλάς δυνατά στο κινητό σου όταν είσαι στο γυμναστήριο και κάνεις διάδρομο. Ναι, το ξέρουμε ότι έχεις φίλους, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το διαφημισεις.

 5. Τραγουδάς δυνατά στο γυμναστήριο ακούγοντας μουσική στο mp3 σου. Η φωνή σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείς τους δίπλα!

 6. Στο μάθημα yoga βάζεις το στρώμα τόσο κοντά στον διπλανό σου, που εκείνος δεν μπορεί να κάνει τις ασκήσεις όπως πρέπει.

 7. Αφήνεις το κινητό σου δίπλα στο πιάτο σου στο οικογενειακό τραπέζι λες και περιμένεις τα αποτελέσματα κάποιας σοβαρής ιατρικής εξέτασης.

 8. Δεν ανακυκλώνεις. Και όχι μόνο αυτό. Ρίχνεις τα σκουπίδια σου στον κάδο ανακύκλωσης! Τραγικό λάθος.

 9. Άνοιξες μια σελίδα στο Facebook με τα χειροποίητα κοσμήματα που φτιάχνεις και καλείς ξανά και ξανά τους φίλους σου να κάνουν like. Αν δεν κάνουν με τη μία πρόσκληση μην τους ξαναστείλεις. Ποτέ!

 10. Στις συναυλίες που πας αντί να απολαύσεις το αγαπημένο σου συγκρότημα, σηκώνεις το κινητό σου και βγάζεις εκατοντάδες φωτογραφίες. Όχι μόνο ενοχλείς τους πίσω, αλλά οι φωτογραφίες είναι πολύ κακής ποιότητας και κανείς από τους φίλους σου δεν θα θέλει να τις δει.

 11. Αργείς στα ραντεβού σου. Επιτήδες ή όχι δείχνει ότι δεν σέβεσαι τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις ραντεβού.

 queen